Lifestyle

Nog
even
geduld

Leestijd: 0 min

Ruimte voor waar we naar snakken is er nog niet. Het wachten is op het moment dat de stip aan de horizon verandert in een silhouet dat steeds meer vorm krijgt. Tot die tijd passen we op elkaar, zorgen we voor onszelf en houden we ons gedeisd tot het moment daar is. We zullen er staan als altijd en tegelijk als nooit tevoren. De routekaart naar onze passie werd getekend lang voordat we in afzondering gingen. 

 

 

Naar buiten, om te sporten, om te spelen, op gepaste afstand te ontmoeten en elkaar weer te zien. Wat een heerlijk gevoel. En tegelijkertijd beseffen dat we er nog lang niet zijn. Dat we nog middenin een crisis zitten. Terugdenkend aan deze woorden van de minister-president:

“Dit is een tijd waarin we elkaar moeten vinden, over meningsverschillen en tegenstellingen heen. Een tijd om het gezamenlijke belang boven het eigen belang te stellen.”

“Bij alle onzekerheden die er zijn, is één ding volstrekt duidelijk: de opgave waar we voor staan is heel groot en we moeten dit echt met 17 miljoen mensen doen. Samen komen we deze moeilijke periode te boven. Let een beetje op elkaar.”

Deel dit artikel


Nog niet
ingeschreven?

De redactie van Transition houdt jou graag op de hoogte van nieuwe artikelen, tips van onze Makers en sneak previews van nieuwe edities van het online magazine.