Avontuur

Transition Magazine

Leestijd: 2 min

Plof! Transition Magazine 30 valt begin volgende week bij de meeste lezers op de deurmat. Deze editie staat boordevol fijn leesvoer en handige tips voor training, voeding en gear. Daar kom je deze donkere dagen wel mee door. Wij geven alvast een sneak preview.

 

Met de winter voor de deur brengt Transition #30 een fijne variatie artikelen waarmee je even heerlijk op de bank kunt ploffen. Onze makers doken voor deze editie in de triathlonwereld in de volle breedte. Het resultaat? Onder andere een interviews met jonge talenten, fanatieke agegroupers en zelfs hele gezinnen die aan triathlon doen.

Vivian Ruijters sprak met aanstormend talent Mitch Kolkman. De 20-jarige triatleet heeft zijn vizier gericht op de Olympische Spelen. In 2028 wil hij individueel deelnemen, in Parijs (2024) biedt de Mixed Team Relay mogelijk al kansen. In ‘De bochtige leercurve van Mitch’ lees je over zijn motto plezier en zijn overtuiging dat alles wat je investeert zich uitbetaalt. “Als het resultaat niet dit jaar komt, dan volgend jaar.”

Van relatieve nieuwkomer in de sport naar routiniers. Marcia Jansen sprak met drie fanatieke agegroupers die zichzelf graag meten met leeftijdgenoten van over de hele wereld. En even verderop in het magazine nog twee agegroupers die dit jaar meededen aan de triathlon der triathlons: Hawaii. Kyra Meulenberg en Han Peter Luces laten ons sfeer proeven met fijne beelden en mooie verhalen.

Fijne beelden komen deze editie ook uit Zwitserland waar Timothy Wolvetang tegenwoordig vertoeft. Jeroen Kreule sprak met hem over de triathlonsport die hij door een blessure achter zich moest laten. Inmiddels is hij een succesvol ultraloper met de NK-titel op de 100 km op zak. Ook schoof Jeroen aan bij twee gezinnen waar triathlon de rode draad in het huishouden vormt. Over schuren vol fietsen en een gedeelde passie voor de sport.

Triathlon beleven we samen! Dat blijkt wel als je Transition #30 openslaat met veel fijn beeldmateriaal en heerlijk leesvoer.

Verder in dit nummer

  • Nog even nagenieten van een heerlijk raceseizoen in de landelijk Teamcompetities, vastgelegd door Tim Buitenhuis en Jelle van Lanen.
  • Thorwald Venenberg stroopt de mouwen op en gaat als nieuwe NTB-directeur aan de slag met kansen.
  • Spotlight waarin Kim van ’t Verlaat tips geeft voor mooie trainingslocaties op rij-afstand.
  • Buiten zwemmen in de kou? Pas op voor de afterdrop.
  • Tips van Miriam van Reijen voor low budget sportvoeding.
  • Zes do’s en don’ts die je als triatleet moet kennen.
  • Een kijkje in de agenda van Jony Heerink van Roekel.
  • Tips van Frank Huisman om je zwemtempo te verbeteren.
  • Een interview van Barbara Kerkhof met Quinty Schoens over haar gedwongen afscheid van de triathlonsport.
  • Wisselzones vol tips, inspiratie, avonturen en gear.


 

Transition Magazine #30 verschijnt op woensdag 30 november 2022.

Deel dit artikel


Jeannet Pennings

Hoofdredacteur van Transition Magazine en zelf amateur triatleet. Schrijft over training, gezondheid en triathlon als lifestyle.

Nog niet
ingeschreven?

De redactie van Transition houdt jou graag op de hoogte van nieuwe artikelen, tips van onze Makers en sneak previews van nieuwe edities van het online magazine.